Er is altijd iets te doen bij Eetcafé J&A. Zo organiseren we regelmatig pubquizzen, darttoernooien en themafeestjes en kijken we samen naar spannende sportwedstrijden. Ook nodigen we zo af en toe een leuke band uit voor een avondje live muziek. Heb jij een geniaal idee voor een leuke of heul aparte activiteit en wil je graag dat wij dit organiseren? Aarzel niet en deel je idee met ons.

Onze agenda voor de komende maanden!

Agenda

zondag
26 april 2020

Vanaf 21:00

Koningsnacht Zuver Scheerwol

Tijdens de Koningsnacht zal de band ‘Zuver Scheerwol’ er een gezellige avond van maken. De band zal beginnen met spelen vanaf 21:00 uur.

zaterdag
16 mei 2020

Vanaf 21:00

Finale songfestival en pubquiz

De Finale van het songfestival kan je komen kijken in ons eetcafé. In de pauze is er een leuke pubquiz en natuurlijk zullen we met z’n allen naar de uitslag kijken van de finale.

vrijdag
19 juni 2020

Vanaf 18:00

Samenloop voor hoop

Samenloop voor hoop komt 19 juni naar Winsum. De samenloop voor hoop is 24 uur wandelen in estafettevorm. Tijdens de samenloop zet team J&A zich in voor de strijd tegen kanker. We hebben 1 doel en dat is zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De samenloop start vrijdag 19 juni om 18:00 uur en eindigt op zaterdag 20 juni om 18:00

Welke acties er gaan komen? Hierover vind je later meer informatie op onze website of via social-media.