Bij Eetcafé J&A staat gezelligheid standaard op het menu. Of je nu met vrienden, je kinderen of je hele familie komt; voorkeur hebt voor vegetarisch, vis of vlees: we serveren heerlijk eten en drinken voor iedereen. Alle gerechten op de kaart worden met de grootste zorg bereid voor een betaalbare prijs. Met de speciale seizoenskaart spelen we in op de vier jaargetijden en bijbehorende gerechten. Heb je een speciaal dieet? Ook dan kun je bij ons terecht. Geef specifieke dieetwensen wel even van tevoren aan, dan kunnen we er rekening mee houden.

Nieuwsgierig naar de kaart?

 

BEKIJK DE MENUKAART

Eetcafe J&A - Onze menukaart

Reserveren

Je bent van harte welkom om zonder reservering bij ons binnen te lopen. Wil je verzekerd zijn van een tafeltje of heb je voorkeur voor een plekje? Wij houden ‘m graag voor je vrij. Neem in dat geval even contact met ons op.

Heul apart detail

Onze gasten bepalen de daghap. Onze chefkok Anna is flexibel en vindt het leuk om variatie aan te brengen in het menu. Zin in een ouderwetse stamppot? Laat het ons vroegtijdig weten en we maken het voor je. Voorkeur voor een visje? We gooien onze hengel alvast uit ;-). Behoefte aan ‘gewone’ aardappels met vlees en groente? Wij maken de beleving in ieder geval heul apart.