Iets te vieren? Of op zoek naar een leuke locatie voor jouw workshop, lezing of bedrijfsfeestje? Je bent van harte welkom bij Eetcafé J&A. Naast dat we onze ruimtes voor jou beschikbaar stellen, zorgen we met lekkere hapjes en drankjes natuurlijk ook goed voor de innerlijke mens. Bovendien draaien we met alle liefde een (lunch)buffet of menu voor je in elkaar.

Eetcafe J&A - Zaalverhuur in Winsum

Kleine én grote ontmoetingen

Eetcafé J&A bestaat uit twee gedeeltes: een oud en een nieuw deel. Het oudste gedeelte heeft een eigen bar en is geschikt voor feestjes, recepties en bijeenkomsten tot ongeveer 50 personen. Pak je het groots aan? Dan kun je ook het volledige eetcafé, inclusief terras, afhuren. In dat geval is onze locatie geschikt tot ongeveer 100 mensen.

Feestelijk ontmoeten

Je verjaardag, jullie ja-woord, een 25-jarig dienstverband: er is altijd wel wat te vieren. Het wordt pas echt een feestje als jij net zo hard kunt genieten als je gasten. John & Anna gunnen je dat. Daarom verzorgen ze jouw feestje, samen met hun team, tot in de puntjes.

Zakelijk succes boeken

Even weg van kantoor om samen met je team te brainstormen? Of ben je op zoek naar een ongedwongen locatie voor je presentatie of vergadering? We hebben alle faciliteiten in huis om jouw bijeenkomst tot een succes te maken. Uiteraard verzorgen we de hapjes en drankjes tussendoor, maar ook het krachtvoer waar jullie een hele middag of avond op kunnen knallen. De faciliteiten? Met WiFi, beamer, flip-over, microfoon en alle benodigde aansluitingen kom je waarschijnlijk een heel eind. Heb je speciale wensen? Maak ze bespreekbaar, we denken graag met je mee.

Neem contact op